
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g ulei vegetal
- 1 ceapă tăiată clini
- 400 g escalop de curcan tăiat fâșii (3 cm x 1 cm)
- 250 g ciuperci champignon, proaspete tăiate jumătăți sau sferturi
- sare pentru sărat apa de fiert tăițeii
- apă pentru fiert tăițeii
-
½
linguriță concentrat pastă de pui
ou ½ cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l) - 200 g smântână
- 2 lingurițe muștar
-
500
g tăiței cu ou tip Spätzle, proaspeți
ou 500 g paste proaspete - 15 g amidon de porumb
- ½ linguriță piper măcinat
- ½ legătură cepșoară tăiată fin
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 600 kcal / 2521 kJ
- Proteína
- 37 g
- Gordura
- 32 g
- Hidratos de carbono
- 40 g
- Fibra
- 1.8 g
- Gordura saturada
- 15 g
- Sódio
- 773 mg