Dispositivos e acessórios
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
Preparação 15min
Total 1h
6 portion
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
onions cut in quarters150 g
-
green peppers cut in pieces (4 cm)100 g
-
red peppers cut in pieces (4 cm)100 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
pork ribs, seasoned with paprika cut in 5 cm pieces (see tip)900 g
-
sweet paprika1 tsp
-
potatoes peeled and cut in pieces (3 cm)1000 g
-
dried bay leaf1
-
salt½ - 1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground cumin1 pinch
-
water500 - 600 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
25 g
Energia
242989 kJ /
581 kcal
Gordura
40 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Spain
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pineapple Chicken
1 Std.
Wild Rice Pork Pilaf
1 Std. 10 Min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 Std. 10 Min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 Min
Chicken with tomato sauce
1 Std.
Chicken with red peppers
1 Std. 5 Min
Potato goulash
1 Std.
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 Min
Summer seafood soup
45 Min
Potato and Pork Rib Racks
1 Std. 30 Min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min