Dispositivos e acessórios
Vejce obarvená naoranžovo
Preparação 5min
Total 55min
6 porce
Ingredientes
-
6 vajec z chladničky
-
15 gramů cibulových slupek červených
-
voda k naplnění mixovací nádoby k rysce 1 l
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porce
Sódio
61 mg
Proteína
5.3 g
Energia
258 kJ /
61.7 kcal
Gordura
4.2 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
0.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barvení vajec v TM6
5 Receitas
República Checa
República Checa
Inspirace pro vás
192 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Vejce obarvená na červeno-hnědo
55min
Vejce obarvená nazeleno
55min
Vejce obarvená nažluto
55min
Vejce obarvená na světle modro
55min
Lehce orestované zelené fazolky
25min
Těstoviny, vařené
20min
Vařené brambory
30min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1h 35min
Snídaňová vejce se slaninou a pečenými paprikami
35min
Volská oka v páře
15min
Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a bazalkou
10min
Salát 5 sekund
5min