Dispositivos e acessórios
Vejce obarvená naoranžovo
Preparação 5min
Total 55min
6 porce
Ingredientes
-
6 vajec z chladničky
-
15 gramů cibulových slupek červených
-
voda k naplnění mixovací nádoby k rysce 1 l
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porce
Sódio
61 mg
Proteína
5.3 g
Energia
258 kJ /
61.7 kcal
Gordura
4.2 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
0.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barvení vajec v TM6
5 Receitas
República Checa
República Checa
Inspirace pro vás
192 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Vejce obarvená na červeno-hnědo
55min
Vejce obarvená nazeleno
55min
Vejce obarvená nažluto
55min
Vejce obarvená na světle modro
55min
Restovaná zeleninová směs
30min
Těstoviny, vařené
20min
Rýže, vařená
25min
Vejce, vařená
20min
Bramborová kaše
50min
Restovaná cibule (200 gramů)
20min
Čirý vývar z hovězího masa
3h 45min
Vařené brambory
30min