Dispositivos e acessórios
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
Preparação 5min
Total 14h 15min
6 portions
Ingredientes
-
sugar180 g
-
egg yolks4
-
Gorgonzola, dolce (soft), cut in pieces150 g
-
milk min. 3,2%420 g
-
cream, min. 30% fat200 g
-
salt2 - 3 pinches
-
clarified butter20 g
-
pears (with firm flesh, e.g. Corella, Williams), cored and deseeded, cut in pieces (3 cm)400 g
-
brandy20 - 30 g
-
ground cardamom2 - 3 pinches
-
ground allspice (opcional)2 - 3 pinches
-
finely chopped walnuts (opcional) toasted, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
383.8 mg
Proteína
10 g
Energia
1949.7 kJ /
466 kcal
Gordura
27.6 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
16.6 g
Hidratos de carbono
45.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cold Cravings
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Rum and raisin ice cream
24h 10min
Christmas Eve Lasagne - Lasagne della vigilia di Natale
1h 45min
Spaghetti Carbonara Pie
Nenhuma avaliação
Baked pâté
3h
Candied Strawberries
Nenhuma avaliação
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts
35min
Lemon Curd and Nectarine Tart
3h 40min
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1h
Baked Quince Crumble with Meadowsweet Ice Cream
4h 20min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20min
Roasted Garlic Dip
1h 15min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min