Dispositivos e acessórios
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
Preparação 5min
Total 14h 15min
6 portions
Ingredientes
-
sugar180 g
-
egg yolks4
-
Gorgonzola, dolce (soft), cut in pieces150 g
-
milk min. 3,2%420 g
-
cream, min. 30% fat200 g
-
salt2 - 3 pinches
-
clarified butter20 g
-
pears (with firm flesh, e.g. Corella, Williams), cored and deseeded, cut in pieces (3 cm)400 g
-
brandy20 - 30 g
-
ground cardamom2 - 3 pinches
-
ground allspice (opcional)2 - 3 pinches
-
finely chopped walnuts (opcional) toasted, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
383.8 mg
Proteína
10 g
Energia
1949.7 kJ /
466 kcal
Gordura
27.6 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
16.6 g
Hidratos de carbono
45.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cold Cravings
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 Min
Vegan Chocolate Cake
Keine Bewertungen
Honey Mustard Salmon en Papillote
40 Min
Lemon Shortbread Cookies
1 Std. 45 Min
Apple and Pear Hot Cereal
Keine Bewertungen
Dukkah
5 Min
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1 Std.
Icing sugar
5 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 Min
Quick Rise Basic Bread
45 Min