Dispositivos e acessórios
Pears in red wine
Preparação 15min
Total 3h 20min
6 portions
Ingredientes
-
red wine (e.g. Beaujolais or Dolcetto)500 g
-
sugar100 g
-
honey1 tsp
-
cinnamon sticks (approx. 5 g)2
-
cloves3
-
ripe pears peeled, cut in quarters and cores removed800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1 g
Energia
853 kJ /
204 kcal
Gordura
0 g
Fibra
3.7 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Asparagus cream soup
30min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1h 25min
Cherry and almond clafoutis pudding
3h
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Shallot Tarte Tatin
2h
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Classic Zabaglione
15min
Blue Cheese Soufflés
45min