Dispositivos e acessórios
Pears in red wine
Preparação 15min
Total 3h 20min
6 portions
Ingredientes
-
red wine (e.g. Beaujolais or Dolcetto)500 g
-
sugar100 g
-
honey1 tsp
-
cinnamon sticks (approx. 5 g)2
-
cloves3
-
ripe pears peeled, cut in quarters and cores removed800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1 g
Energia
853 kJ /
204 kcal
Gordura
0 g
Fibra
3.7 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Rhubarb Fool
1h 10min
Courgette & Ginger Marmalade
40min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10min
Pea and Lardo Soup
1h 5min
Baked Alaska
28h 40min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
40min
Apple Butter
1h 30min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1h 45min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Onion Pie
2h