Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 350 gramů kapusty kadeřavé, na proužky nakrájené
- 30 gramů másla
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky kmínu celého
- 1 špetka muškátového oříšku, strouhaného
- 250 gramů klobásy, na kolečka
- 300 gramů brambor, na kostičky
- 1 kostka zeleninového bujónu
- Nutrição
- por 1 porce
- Energia
- 1146 kJ / 274 kcal
- Proteína
- 11 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 20 g
- Fibra
- 2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Eintopf se zelím a kroupami
1h
Drožďová polévka s pórkem
40min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min
Cizrnová polévka se slaninou
40min
Polévka z růžičkové kapusty
45min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 Min
Čočková polévka
1h 35 min
Zelňačka
25 min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Kulajda
40min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min
Bramboračka se sušenými houbami
30min