Dispositivos e acessórios
Koken van speltgraan
Preparação 5min
Total 35min
6 porties
Ingredientes
-
speltgraan (zie tips)200 - 400 g
-
olie10 - 20 g
-
zout½ - 1 tl
-
water400 - 800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
610 mg
Proteína
10.8 g
Energia
1028.3 kJ /
245.8 kcal
Gordura
4.2 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
37.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rijstkoker modus
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chocolade Moelleux
15min
Tarbot in champagnesaus
Nenhuma avaliação
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Koken van bulgur
35min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min
Blue Hawaii
Nenhuma avaliação
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Nenhuma avaliação
Havermoutpap met vers fruit
15min
Dubai Chocolate Tiramisu
Nenhuma avaliação