Dispositivos e acessórios
Carrot, Miso and Ginger Dressing
Preparação 5min
Total 5min
1 jar
Ingredientes
-
carrots (large), peeled, sliced (2 in.)2
-
fresh ginger peeled2 in.
-
scallions white parts only, sliced (2 in.)5
-
garlic clove (opcional)1
-
grapeseed oil6 oz
-
rice vinegar4 oz
-
miso (opcional)3 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
¼ apple, peeled, halvedsugar1 pinch
-
salt to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
1860.1 mg
Proteína
5.6 g
Energia
6861.9 kJ /
1640 kcal
Gordura
170.9 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
16.4 g
Hidratos de carbono
24.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Salad Dressings
30 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Cutter Fermented Onions
72h 30min
Maple Miso Vinaigrette
5min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Green Goddess Salad
10min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Apple Lime Vinaigrette
5min
Chopped Asian Salad
20min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min