Dispositivos e acessórios
Zucchini and Almond Pulp Bread
Preparação 20min
Total 2h 30min
10 slices
Ingredientes
-
zucchini trimmed, cut into pieces (2 in.)16 oz
-
sugar4 oz
-
large eggs2
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)6 oz
-
vegetable oil plus extra to grease2 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour6 oz
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
3 oz chopped almondschopped walnuts (opcional)3 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
234 mg
Proteína
9 g
Energia
1272 kJ /
304 kcal
Gordura
18 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Nut Milk
10min
Hummus
10min
Gluten-Free Pumpkin Streusel Bundt Cake
50min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1h 50min
Cranberry Almond Cookies
1h 20min
Paleo Lemon Poppy Seed Madeleines
50min
Almond Milk
1h 20min
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
1h 5min
Gluten-Free Chocolate Fruit Oatmeal Muffins
30min
Peanut Butter
5min
Buckwheat Pancakes
40min
Superfood Breakfast Muffins
1h