Dispositivos e acessórios
Ice Cream Sandwiches
Preparação 45min
Total 18h 55min
12 pieces
Ingredientes
Swiss Meringue
-
sugar6 oz
-
egg whites, from large eggs6
-
lemon juice1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
heavy whipping cream chilled10 ½ oz
-
vanilla bean pod½
-
whole milk3 oz
Cake
-
sugar7 oz
-
unsalted butter diced, room temperature10 oz
-
large egg yolks2
-
vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour13 oz
-
unsweetened cocoa powder1 ½ oz
-
salt½ tsp
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
183.9 mg
Proteína
6.2 g
Energia
1791.1 kJ /
428.1 kcal
Gordura
22.3 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
13.7 g
Hidratos de carbono
51.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vintage Desserts
16 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chocolate Syrup
20min
Rainbow Popsicles
10h
Sugar Skulls
3h 10min
Chocolate Malted Milkshake
15min
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies
9h
Caramel Flan (No-Bake)
3h 15min
Kingfish pie
2h
Gluten-Free Pretzels
2h 25min
Candy Cane Cookies
1h 45min
Fruit Juice Gummies
25h 25min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1h 20min
Salted Caramel Popcorn
1h 55min