Sous-vide Steak

Sous-vide Steak

4.7 54 avaliações
Preparação 10min
Total 1h 30min
2 portions

Ingredientes

  • New York strip steaks (approx. 4-5 in. long ea.)
    2
  • extra virgin olive oil
    2 tsp
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • garlic cloves crushed
    2
  • thyme plus extra to garnish
    4 sprigs
  • rosemary plus extra to garnish
    2 sprigs
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    65 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • vegetable oil
    1 tbsp
  • unsalted butter
    1 tbsp
  • steak sauce, type A.1. Sauce® to serve

Nutrição por 1 portion

Energia 407 kcal / 1703 kJ
Proteína 50 g
Gordura 23 g
Hidratos de carbono 1 g
Fibra 0 g
Gordura saturada 8 g
Sódio 701 mg

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