Dispositivos e acessórios
Victoria sponge cake
Preparação 15min
Total 1h 20min
10 portions
Ingredientes
Sponge
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease170 g
-
caster sugar170 g
-
eggs3
-
self-raising flour170 g
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
natural vanilla extract (optional)1 tsp
Filling
-
jam (strawberry or raspberry - see Tip)100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
fresh raspberries125 g
-
icing sugar to dust1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
396.3 mg
Proteína
4.1 g
Energia
1565.5 kJ /
374.2 kcal
Gordura
22.7 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
13.8 g
Hidratos de carbono
39.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Christmas mince pies
1 Std. 40 Min
Raspberry and Apple Crumble
1 Std. 5 Min
Coffee and Walnut Cake
1 Std. 10 Min
Classic trifle
4 Std.
Chocolate butter cream
10 Min
Rhubarb crumble
45 Min
Ginger Flapjacks
1 Std. 30 Min
Butterfly Cakes
1 Std.
Victoria Sponge
1 Std. 10 Min
Scones
30 Min
Classic Flapjack
55 Min
Lemon Drizzle Cake
1 Std. 30 Min