
Dispositivos e acessórios
Victoria sponge cake
Preparação 15min
Total 1h 20min
10 portions
Ingredientes
Sponge
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease170 g
-
caster sugar170 g
-
eggs3
-
self-raising flour170 g
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
natural vanilla extract (optional)1 tsp
Filling
-
jam (strawberry or raspberry - see Tip)100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
fresh raspberries125 g
-
icing sugar to dust1 tbsp
Nutrição por 1 portion
Energia
374.2 kcal /
1565.5 kJ
Proteína
4.1 g
Gordura
22.7 g
Hidratos de carbono
39.2 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
13.8 g
Sódio
396.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia