Dispositivos e acessórios
Quince Tart
Preparação 10min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
sugar150 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
unsalted butter at room temperature, plus extra for greasing200 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder1 Tbsp
Filling
-
quince paste cut in pieces (see tip)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white for brushing1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
3448 kJ /
824 kcal
Gordura
29 g
Hidratos de carbono
134 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then. Now. Always.
50 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Nenhuma avaliação
Focaccia
3h
Fruit Galettes (Paul) Metric
1h 25min
Tabbouleh
2h 15min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3h 10min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Tiramisu
5h 20min
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18h 30min
Potato goulash
1h
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min