Dispositivos e acessórios
Bessenmix-yoghurt
Preparação 10min
Total 12h 15min
6 porties
Ingredientes
-
gemengde verse bessen (bv. bosbessen, aardbeien, frambozen)150 g
-
houdbare volle melk (zie tip)500 g
-
volle yoghurt60 g
-
melkpoeder (zie tip)25 g
-
gezoete gecondenseerde melk125 g
-
water250 g
-
1 tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder)citroensap (zie tip)30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
96 mg
Proteína
7 g
Energia
635 kJ /
151 kcal
Gordura
5 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fermentatie modus
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Marshmallows
2h 30min
Gewone yoghurt
14h
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Lang rijzende pizza
Nenhuma avaliação
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Piña Colada sorbet
30min
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Yoghurt met appel en bosbessen
12h 40min