Dispositivos e acessórios
Bessenmix-yoghurt
Preparação 10min
Total 12h 15min
6 porties
Ingredientes
-
gemengde verse bessen (bv. bosbessen, aardbeien, frambozen)150 g
-
houdbare volle melk (zie tip)500 g
-
volle yoghurt60 g
-
melkpoeder (zie tip)25 g
-
gezoete gecondenseerde melk125 g
-
water250 g
-
1 tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder)citroensap (zie tip)30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
96 mg
Proteína
7 g
Energia
635 kJ /
151 kcal
Gordura
5 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fermentatie modus
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Speltbrood
1h 45min
Vruchtenroomijs
5min
Gewone yoghurt
14h
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Nenhuma avaliação
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Nenhuma avaliação
Vanille yoghurt
12h 20min
Yoghurt met chocolade
12h 25min
Citrus lekkernij
50min
Ijs van amarenakersen
8h 10min
Harde pistachekoekjes
45min
Zoete Aardappel Brood
5h 25min