Dispositivos e acessórios
Bulgur en rode linzensoep
Preparação 10min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
uien gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook naar eigen smaak2 - 3
-
tomatenpuree (geconcentreerd)40 g
-
boter in stukken30 g
-
rode linzen200 g
-
gedroogde munt2 el
-
rijst30 g
-
bulgur20 g
-
zout naar eigen smaak1 ½ - 1 ¾ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
rode chilivlokken naar eigen smaak¼ tl
-
water op kamertemperatuur1470 g
-
citroen in partjes1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
15 g
Energia
1660 kJ /
396.5 kcal
Gordura
7.3 g
Fibra
10.6 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Harira
7h
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Nenhuma avaliação
Hartige cashew roomkaas
Nenhuma avaliação
Schiacciata met gerookte zalm
Nenhuma avaliação
Volkoren pitabrood
Nenhuma avaliação
Tiramisu Smoothie
5min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nenhuma avaliação
Stoofpot van linzen
2h 35min
Rijst met kip en champignons
30min
Ezogelin Soep
1h 5min
Sinaasappel Sponge Cake
1h