
Versões compatíveis
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 80 g gepelde amandelen
- 150 g zonnebloem boter zuivelvrij, plus extra voor het invetten
- 150 g ontpitte dadels
- 300 g appels (bv. Bramleys), geschild, met klokhuis, in stukken gesneden
- 80 g glutenvrij witte bloem
- 1 tl bakpoeder, glutenvrij
- 1 tl gemalen kaneel
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 3 eieren, medium (53-63 g)
- crème fraîche voor het opdienen
- Nutrição
- por 1 sneetje
- Energia
- 342 kcal / 1432 kJ
- Proteína
- 6.1 g
- Gordura
- 24 g
- Hidratos de carbono
- 25.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Muntthee
25min
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Harira
7h
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
Nenhuma avaliação
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Nenhuma avaliação
Zoete aardappel muffins met walnoten
1h
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Nenhuma avaliação
Cheesecake
1h 30min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Nenhuma avaliação
Ontbijt gebak
40min
Suikervrij bananenbrood
1h 15min
Avocadosap met dadels
5min