Dispositivos e acessórios
Victoria Sponge Cake (bløtkake)
Preparação 10min
Total 1h 10min
10 porsjoner
Ingredientes
Sukkerbrød
-
margarin, til smøringsmør til smøring
-
170 g margarin, plus extra for greasingsmør terninger, pluss ekstra for smøring170 g
-
finkornet sukker170 g
-
egg, medium3
-
selvhevende mel170 g
-
bakepulver1 ts
-
natron1 ts
-
vaniljeekstrakt, naturlig (opcional)1 ts
Fyll
-
syltetøy (alle typer) (f.eks. jordbær og bringebær)100 g
-
kremfløte200 g
-
bringebær150 g
-
melis til dryssing1 ss
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
4.1 g
Energia
1683 kJ /
402 kcal
Gordura
25.5 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Da. Nå. Alltid.
50 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Nenhuma avaliação
Vegansk kokosnøttkake
Nenhuma avaliação
Schiacciata (dessertpizza)
Nenhuma avaliação
Scones med frukt
30min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Nenhuma avaliação
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Nenhuma avaliação
Appelsinkake med krydret sirup
Nenhuma avaliação
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Nenhuma avaliação
Sukkerfritt bananbrød
1h 15min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Nenhuma avaliação
Søtpotet Donuts
Nenhuma avaliação
Gulrot- og eplekake
1h 30min