Victoria Sponge Cake (bløtkake)

Victoria Sponge Cake (bløtkake)

Nenhuma avaliação
Preparação 10min
Total 1h 10min
10 porsjoner

Ingredientes

Sukkerbrød
  • smør til smøring
    margarin, til smøring
  • smør terninger, pluss ekstra for smøring
    170 g
    170 g margarin, plus extra for greasing
  • finkornet sukker
    170 g
  • egg, medium
    3
  • selvhevende mel
    170 g
  • bakepulver
    1 ts
  • natron
    1 ts
  • vaniljeekstrakt, naturlig (opcional)
    1 ts
Fyll
  • syltetøy (alle typer) (f.eks. jordbær og bringebær)
    100 g
  • kremfløte
    200 g
  • bringebær
    150 g
  • melis til dryssing
    1 ss

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porsjon

Proteína 4.1 g
Energia 1683 kJ / 402 kcal
Gordura 25.5 g
Hidratos de carbono 39 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo