Dispositivos e acessórios
Sauterade kalkonstrimlor
Preparação 5min
Total 15min
250 g
Ingredientes
-
20 g olivoljavegetabilisk olja20 g
-
20 g gul lökvitlöksklyfta1
-
250 g kalkonbröst, skinn- och benfritt, strimlade (1,5 cm x 3-4 cm), klappas torra med hushållspapperkalkonlår, skinn- och benfria strimlade (1,5 cm x 3-4 cm), klappas torra med hushållspapper250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 250 g
Sódio
3052 mg
Proteína
58 g
Energia
1961 kJ /
469 kcal
Gordura
24 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hög temp. grunderna - kött & skaldjur
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Scones
30min
Karamelliserad lök
50min
Wokade blandade grönsaker
Nenhuma avaliação
Brynta kycklingbitar
Nenhuma avaliação
Brynta nötbitar (medium)
Nenhuma avaliação
Sojayoghurt (vegansk)
Nenhuma avaliação
Svampsås
Nenhuma avaliação
Bulgur
Nenhuma avaliação
Jordnötsmjölk och plättar
Nenhuma avaliação
Äppelmarmelad
Nenhuma avaliação
Sauterad lax
Nenhuma avaliação
Sauterad chorizo
Nenhuma avaliação