Dispositivos e acessórios
Ground Bison Meat
Preparação 5min
Total 35min
450 g
Ingredientes
-
bison boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided450 g
-
pork fat from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 450 g
Sódio
313.5 mg
Proteína
113 g
Energia
6018.7 kJ /
1438.5 kcal
Gordura
107.6 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
37.5 g
Hidratos de carbono
0 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
O Canada
20 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Mayonnaise (3 Minute)
10min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Sautéing Shrimp
Nenhuma avaliação
Strawberry Top Infused Water
1h 5min
Bellini
5min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Garlic Shrimp
35min
Orange Herb Chicken and Rice
50min