Dispositivos e acessórios
Ground Bison Meat
Preparação 5min
Total 35min
450 g
Ingredientes
-
bison boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided450 g
-
pork fat from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 450 g
Sódio
313.5 mg
Proteína
113 g
Energia
6018.7 kJ /
1438.5 kcal
Gordura
107.6 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
37.5 g
Hidratos de carbono
0 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
O Canada
20 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Rose and Hibiscus Latte
10min
Chocolate cake pops
1h 55min
Sautéing 7 oz Eggplant
30min
Vegetable and Pasta Soup (12-18 months)
25min
Shrimp Cakes
30min
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Eggplant Sauté
30min
Festive Baguette
3h 45min
Shrimp Sauté
25min
Salmon Miso Soup
30min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min