Dispositivos e acessórios
Carrot and swede mash
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
carrots cut into pieces (approx. 2)350 g
-
swede cut into pieces (approx. 1 large)350 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter50 g
-
water50 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
72.9 mg
Proteína
1.9 g
Energia
662.5 kJ /
158.3 kcal
Gordura
10.5 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
6.4 g
Hidratos de carbono
16.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Just mash
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1h 15min
Leek and Potato Soup
40min
Bread Sauce
1h 25min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Blended mixed vegetable soup
45min
Breadcrumbs
5min
Cauliflower Cheese
50min
Classic trifle
4h
Carrot and Swede Mash
20min
Curried Parsnip Soup
30min
Cheese Sauce
15min