Dispositivos e acessórios
Tomato Focaccia
Preparação 15min
Total 3h
12 portion
Ingredientes
-
bread flour500 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried yeast1 ½ tsp
-
olive oil30 g
-
water plus extra for sprinkling350 g
-
salt1 tsp
-
cherry tomatoes halved30
-
fresh rosemary chopped2 tbsp
-
sea salt, coarse1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
428 mg
Proteína
4 g
Energia
671 kJ /
160 kcal
Gordura
0 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix®️ Experience Menu
33 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
Mini Ginger and Cherry Panettones
5h
Pandan Sponge Cake
1h
French vanilla canelé
49h 5min
Pineapple and Apple Chutney
55min
Black sesame cream soup
15min
Key Lime Madeleines
2h 35min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1h
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Mandarin Almond Cookies
50min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min