Baked masala fish

Baked masala fish

4.5 2 avaliações
Preparação 15min
Total 1h 15min
4 portion

Ingredientes

  • fish, whole, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)
    2
  • lime cut into halves
    1
  • cumin seed
    2 tsp
  • black peppercorn
    ½ tsp
  • chilli, dried whole
    5
  • brown onion cut into quarters
    ½
  • minced ginger, preserved (see Tips)
    1 tbsp
  • garlic paste (see Tips)
    2 tsp
  • turmeric, dried, ground
    ½ tsp
  • canola oil
    30 g
  • curry leaf, fresh fried, for garnishing
  • red onion sliced, for garnishing
  • sea salt, flakes for garnishing

Nutrição por 1 portion

Energia 297.5 kcal / 1249.8 kJ
Proteína 40.4 g
Gordura 13 g
Hidratos de carbono 3.6 g
Fibra 2.7 g
Gordura saturada 3.3 g
Sódio 1218 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações

Também pode gostar...