Dispositivos e acessórios
Baked masala fish
Preparação 15min
Total 1h 15min
4 portion
Ingredientes
-
fish, whole, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)2
-
lime cut into halves1
-
cumin seed2 tsp
-
black peppercorn½ tsp
-
chilli, dried whole5
-
brown onion cut into quarters½
-
minced ginger, preserved (see Tips)1 tbsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
turmeric, dried, ground½ tsp
-
canola oil30 g
-
curry leaf, fresh fried, for garnishing
-
red onion sliced, for garnishing
-
sea salt, flakes for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1218 mg
Proteína
40.4 g
Energia
1249.8 kJ /
297.5 kcal
Gordura
13 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
3.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Salted Caramel Ice Cream
14h
Sambal Goreng Pengantin
40min
Mushroom Stock Paste
1h 35min
Sweet or savoury pancakes
35min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Dalgona coffee classic (Korean coffee)
10min
Vegetarian Curry
40min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1h 10min
Ghee Rice
1h 15min
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2h 25min
Baked Sushi
1h 15min
Thai Steamed Fish With Lime
30min