Salat med havtaske, kartofler og olivendressing

Salat med havtaske, kartofler og olivendressing

Nenhuma avaliação
Preparação 40min
Total 1h 55min
4 portioner

Ingredientes

  • sorte oliven, udstenede
    50 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    80 g
  • eddike
    30 g
  • oregano, tørret
    1 ½ teske
  • citronsaft, friskpresset
    35 g
  • salt
    ½ teske
  • havtaskefilet, uden skind og ben (ca. 200 g hver, 2 cm tyk)
    4
  • sort peber, stødt
    1 - 2 knivspids
  • vand til nedsænkning af poser (ikke højere end det maksimale fyldningsniveau på 2 liter)
  • kartoffel skåret i mindre stykker (ca. 2 cm)
    400 g
  • peberfrugt skåret i mindre stykker (ca. 3-4 cm)
    200 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 681 mg
Proteína 33 g
Energia 1767 kJ / 422 kcal
Gordura 24 g
Fibra 3.3 g
Gordura saturada 3 g
Hidratos de carbono 18 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo