Dispositivos e acessórios
Buharda pişmiş tavuk göğsü
Preparação 5min
Total 25min
3 porsiyon
Ingredientes
-
su500 g
-
tavuk göğsü, derili ya da derisiz, kemikli ya da kemiksiz500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Proteína
22 g
Energia
605 kJ /
145 kcal
Gordura
6 g
Fibra
0.1 g
Hidratos de carbono
0.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Temel Tarifler: Doğrama ve Buharda Pişirme
30 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Buharda pişmiş balık filetoları
25min
Buharda pişmiş kabak
35min
Doğranmış karışık taze otlar
10min
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Nenhuma avaliação
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Nenhuma avaliação
Haşlanmış Makarna
25min
Haşlanmış Pirinç
25min
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1h
Ördek Göğsü, Kereviz Püresi ve Kırmızı Lahana Sosu
Nenhuma avaliação
Buharda Pişmiş Somon
30min
Tavuklu Pilav
1h 10min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min