Dispositivos e acessórios
Basmati Pilavı
Preparação 20min
Total 1h
4 porsiyon
Ingredientes
Pilav
-
pirinç, basmati cinsi300 g
-
su oda sıcaklığında700 g
-
zeytinyağı1 yk
-
tuz (bk. Öneriler)¾ tk
Dificuldade
médio
Nutrição por 4 porsiyon
Sódio
1787.4 mg
Proteína
21.3 g
Energia
5080.8 kJ /
1214.3 kcal
Gordura
15.5 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
240 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Çorba ve Pilavlar
25 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Karışık Kuruyemişli Müsli
25min
Haşlanmış Karabuğday
25min
Tavuklu Buddha Bowl
1h
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1h
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Nenhuma avaliação
Yasemin Pirinci Pilavı
35min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40min
Haşlanmış Pirinç
25min
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2h 30min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9h 15min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min