Dispositivos e acessórios
Ingelegde champignons
Preparação 10min
Total 6h 30min
4 potten
Ingredientes
-
verse champignons (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), schoongemaakt (zie tip)500 g
-
uien in plakjes (1 cm)150 g
-
water1500 g
-
zout1 tl
-
150 g ciderazijn, 10%witte azijn 10%150 g
-
zout10 g
-
suiker10 g
-
laurierbladeren, gedroogd4
-
zwarte peperkorrels12
-
mosterdkorrels4 tl
-
pimentbessen8
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 pot
Sódio
1577.4 mg
Proteína
5.2 g
Energia
348.2 kJ /
83.2 kcal
Gordura
1.6 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
14.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Champignon
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Portugees crème brûlée
25min
Rudolphs Mocktail
30min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Choronsaus
20min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Nenhuma avaliação
Chili con carne
40min
200-300 g ui glaceren
Nenhuma avaliação
Vinaigrette van paprika's
Nenhuma avaliação
Stevige linzenchili
50min
Rode kool met appel
1h 10min