Dispositivos e acessórios
Chocolate Ganache Tart with Caramel
Preparação 30min
Total 1h 40min
10 slices
Ingredientes
Caramel Sauce
-
sugar9 oz
-
heavy whipping cream divided7 oz
-
water divided36 oz
-
unsalted butter cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)1 oz
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter½ oz
-
vinegar1 tbsp
Chocolate Shortcrust Pastry
-
all-purpose flour7 oz
-
sugar4 oz
-
unsweetened cocoa powder3 tbsp
-
baking powder½ tsp
-
salt⅛ tsp
-
1 ½ tsp vanilla bean pastevanilla bean1
-
unsalted butter4 oz
-
large egg1
Dark Chocolate Ganache
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces7 oz
-
heavy whipping cream7 oz
-
fresh fruit to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
50.9 mg
Proteína
5.5 g
Energia
2350.4 kJ /
561.8 kcal
Gordura
33 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
20 g
Hidratos de carbono
62.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sugar Stages TM6 Sweet Success
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Dark Chocolate Sauce
5min
Flan Pudding
3h
Orange Curd Tart
1h 20min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14h 30min
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
6h 45min
Chocolate Rolls (Anna) Metric
2h 30min
Fudge Brownies
50min
Bread Pudding Flan
3h 35min
Chocolate Sauce
10min
Skillet Chocolate Chip Cookie
40min
Flan Pudding
3h
Steamed Chocolate Cake with Ganache
1h 35min