Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cake
- 3 ½ oz vegetable oil, plus extra to grease
- 7 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 6 oz carrots (approx. 3 medium), peeled, cut into pieces, plus extra, sliced into curls, to garnish
- 7 oz sugar
- 2 large eggs
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp baking soda
- 1 tsp cinnamon
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground nutmeg
-
8
oz canned crushed pineapple, in juice, undrained
ou 8 oz canned pineapple pieces, in juice, undrained
Cream Cheese Frosting
- 3 oz cream cheese, chilled, cut into 4 pieces
- 1 oz unsalted butter, room temperature
-
2 - 3
tsp lemon juice
ou 2 - 3 tsp pineapple juice - 7 oz confectioners sugar
- ¼ tsp ground nutmeg
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1405.8 kJ / 336 kcal
- Proteína
- 3.8 g
- Hidratos de carbono
- 50.3 g
- Gordura
- 13.9 g
- Gordura saturada
- 3.5 g
- Fibra
- 1.3 g
- Sódio
- 382.8 mg
Receitas alternativas
Blueberry Coffee Cake
1h
Lemon Pound Cake
2h
Cranberry Almond Cookies
1h 20 min
Gingerbread Bundt Cake
1 godz. 40 min
Chocolate Covered Pound Cake
1h 30 min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20 min
Whole Orange Bundt Cake
1h 25 min
Banana Nut Bundt Cake
1h 30 min
Pineapple Upside Down Cake
1h 15min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1h 45min
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1h 45min
New Orleans Style Cheesecake
6h 5min