Sous-vide Blekksprutsalat

Sous-vide Blekksprutsalat

Nenhuma avaliação
Preparação 30min
Total 8h
4 porsjoner

Ingredientes

  • fersk blekksprut tentakler (2-2.5 cm tykke, se tips)
    600 g
  • paprikakrydder
    1 ss
  • olivenolje
    30 g
  • havsalt to taste
    ½ - ¾ teskje
  • hvitløksfedd knust
    2
  • laurbærblader, tørkede
    2
  • vann (ca.), pass på at posene er helt dekket med vann (se tips)
    1600 g
  • sitronsaft (se tips)
    30 g
    1 ts askorbinsyre
  • gulrøtter delt i avlange biter (5 mm x 50 mm)
    120 g
  • rødløk delt i to, deretter i skiver (5 mm)
    100 g
  • grønn paprika delt i avlange biter (5 mm x 50 mm)
    80 g
  • rød paprika delt i avlange biter (5 mm x 50 mm)
    80 g
  • "extra virgin" olivenolje
    30 g
  • hvit eddik
    15 g
  • persilleblader, ferske
    5 g

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 porsjon

Sódio 594 mg
Proteína 25 g
Energia 1177 kJ / 281 kcal
Gordura 17 g
Fibra 2 g
Gordura saturada 3 g
Hidratos de carbono 6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo