Bacalao

Bacalao

4.8 6 avaliação
Preparação 10min
Total 50h
4 porsjoner

Ingredientes

  • klippfisk ferdig utvannet, uten skinn og bein, delt i biter
    400 g
  • oliven, svart
    100 g
  • hvitløksfedd
    6
  • rød chili, fersk uten frø
    1
  • olivenolje
    100 g
  • tomatpuré
    4 ss
  • hakket tomat, på boks
    800 g
  • laurbærblader, tørkede
    2
  • poteter type mandel, i 1 cm skiver
    300 g
  • fennikel i 1 cm skiver, uten rot
    1
  • løk 1 hel, (delt i skiver) pluss 1 delt i to (til saus)
    2

Dificuldade

médio


Nutrição por 4 porsjoner

Sódio 29154.6 mg
Proteína 273.8 g
Energia 11608.4 kJ / 2774.5 kcal
Gordura 122.5 g
Fibra 33.4 g
Gordura saturada 17.5 g
Hidratos de carbono 145.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo