
Dispositivos e acessórios
Pistacjowe chantilly
Preparação 10min
Total 4h 40min
583 g
Ingredientes
Chantilly pistacjowe
-
2 listki żelatyny (1,7 g każdy)
-
woda do namoczenia żelatyny
-
400 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
80 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
60 g pasty pistacjowej (patrz wskazówka)
Dificuldade
médio
Nutrição por 583 g
Energia
2161.8 kcal /
9045 kJ
Proteína
28.7 g
Gordura
200.9 g
Hidratos de carbono
75.1 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
110.9 g
Sódio
232.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

GOTUJ JAK SZEF KUCHNI II
12 Receitas
Polónia
Polónia