Dispositivos e acessórios
Portuguese-Style Crème Brûlée
Preparação 10min
Total 25min
8 portions
Ingredientes
-
whole milk35 oz
-
egg yolks from large eggs6
-
sugar7 oz
-
2 oz all-purpose flourcorn starch1 ½ oz
-
lemon zest zest only, no white pith3 pieces
-
brown sugar to caramelize and serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
58.7 mg
Proteína
6 g
Energia
936.5 kJ /
223.8 kcal
Gordura
7 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
35.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then. Now. Always.
16 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Crème Caramel
3h 50min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13h 20min
Matzah
30min
Sticky Toffee Puddings
1h
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3h
Candied Strawberries
35min
Lemon Curd
20min
Chocolate Pecan Toffee
40min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Vanilla Madeleines
1h 30min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min