Dispositivos e acessórios
Curryketchup
Preparação 15min
Total 30min
4 potten
Ingredientes
-
augurken in stukjes gesneden150 g
-
uien in helften gesneden150 g
-
ongezouten boter60 g
-
suiker40 g
-
currypoeder (40 g) (bijv. Zanzibar of Madras kerriepoeder)4 el
-
tomatenblokjes uit blik1000 g
-
ketchup500 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)70 g
-
zout plus extra naar smaak2 tl
-
sambal oelek (20 g)2 tl
-
1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
fruitazijn20 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 pot
Proteína
8 g
Energia
1680 kJ /
401 kcal
Gordura
15 g
Fibra
6.9 g
Hidratos de carbono
56 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tomatenketchup
1h 15min
Pompoen Chai Latte
20min
Regenboog Veggie Pizza
Nenhuma avaliação
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Nenhuma avaliação
Appelpunch
30min
Pizza Margherita
2h 10min
Kalfszwezerik met lente-uien
Nenhuma avaliação
Indiase mosterd
Nenhuma avaliação
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min
Vleesballetjes met parelrijst
Nenhuma avaliação
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Mayonaise
5min