Dispositivos e acessórios
Mangochutney
Preparação 15min
Total 1h 20min
2 potjes
Ingredientes
-
2 tl zwarte peperkorrelsSzechuan peperkorrels1 el
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes10 g
-
ui gehalveerd80 g
-
water20 g
-
ruwe rietsuiker250 g
-
rijpe mango alleen het vruchtvlees, in stukken700 g
-
azijn120 g
-
zout1 tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
rozijnen100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 2 potjes
Proteína
9 g
Energia
7472 kJ /
1773 kcal
Gordura
4 g
Fibra
19.3 g
Hidratos de carbono
410 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Gazpacho
1h 15min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Basilicumpesto
10min
Roerbak met aubergines en kofu
Nenhuma avaliação
Tomatenketchup
1h 15min
Sous-vide octopussalade
Nenhuma avaliação
Gekruide noten
45min
Bessenjamtaart
2h 35min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Nenhuma avaliação
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Risotto met Parmezaanse kaas
30min