Dispositivos e acessórios
Rote Grutze (rød fruktpudding)
Preparação 15min
Total 2h 20min
6 porsjoner
Ingredientes
-
hvitvin (se tips)250 g
-
rom (opcional)10 g
-
maismel25 g
-
sukker (se tips)50 g
-
bær, blandet, ferske600 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Sódio
12.3 mg
Proteína
1.3 g
Energia
381.7 kJ /
90.8 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Oktoberfest
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Nenhuma avaliação
Havregrøt med yoghurt og bær
10min
Havregrøt med sjokolade og pære
20min
Mandel og kokoskjeks
Nenhuma avaliação
Bærsorbet med rødbeter
Nenhuma avaliação
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Nenhuma avaliação
Fersken i hvitvinsirup
Nenhuma avaliação
Kaffeknas med kokosnøtt
Nenhuma avaliação
Fruktgelé
Nenhuma avaliação
Mandel- og daddelbarer
2h 15min
Polske crêpes
Nenhuma avaliação
Sjokolade Frangelico® is
Nenhuma avaliação