Dispositivos e acessórios
Bienenstich kake
Preparação 30min
Total 6h 50min
12 porsjoner
Ingredientes
Fyll
-
vann130 g
-
gelatinpulver1 ss
-
helmelk500 g
-
finkornet sukker100 g
-
maismel50 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig2 ts
Deig
-
rapsolje pluss ekstra til smøring50 g
-
brødsmuler, tørket2 ss
-
ricotta, glatt godt drenert130 g
-
helmelk50 g
-
egg1
-
hvetemel300 g
-
bakepulver2 ½ ts
-
salt¼ ts
-
sukker150 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 ts
-
smør, usaltet delt i biter100 g
-
aprikossyltetøy30 g
-
mandler, flak200 g
-
kremfløte, 35 % fett200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Sódio
450.1 mg
Proteína
10.8 g
Energia
2156.8 kJ /
513.5 kcal
Gordura
30.6 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
11.1 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Oktoberfest
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Nenhuma avaliação
Vegansk kokosnøttkake
Nenhuma avaliação
Schiacciata (dessertpizza)
Nenhuma avaliação
Scones med frukt
30min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Nenhuma avaliação
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Nenhuma avaliação
Appelsinkake med krydret sirup
Nenhuma avaliação
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Nenhuma avaliação
Sukkerfritt bananbrød
1h 15min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Nenhuma avaliação
Søtpotet Donuts
Nenhuma avaliação
Gulrot- og eplekake
1h 30min