Dispositivos e acessórios
Horror punch
Preparação 20min
Total 20min
10 glazen
Ingredientes
-
zure kersen (uitgelekt gewicht 680 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
lychees (uitgelekt gewicht 255 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
suiker50 g
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
citroenen in vieren gesneden en ontpit2
-
koud bruisend water300 g
-
gemalen ijs400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 glas
Proteína
1 g
Energia
428 kJ /
102 kcal
Gordura
0 g
Fibra
1.3 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Halloween
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Nenhuma avaliação
Kimchi kaasdip
Nenhuma avaliação
Vegan challah brood
2h 30min
Vegan citroen en zwarte thee taart
1h 30min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Halloweensalade met bloederige hummus
1h
Aardbeiendaiquiri
10min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Bevroren aardbeidaiquiri
10min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Nenhuma avaliação
Mojito
10min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Nenhuma avaliação