Dispositivos e acessórios
Horror punch
Preparação 20min
Total 20min
10 glazen
Ingredientes
-
zure kersen (uitgelekt gewicht 680 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
lychees (uitgelekt gewicht 255 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
suiker50 g
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
citroenen in vieren gesneden en ontpit2
-
koud bruisend water300 g
-
gemalen ijs400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 glas
Proteína
1 g
Energia
428 kJ /
102 kcal
Gordura
0 g
Fibra
1.3 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Halloween
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Nenhuma avaliação
Tarbot in champagnesaus
Nenhuma avaliação
Kimchi kaasdip
Nenhuma avaliação
Tempé
48h
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Gegrilde kaas met champignons
Nenhuma avaliação
Pisco sour
10min
Groen gekleurde eieren
Nenhuma avaliação
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Chocoladereep likeur
15min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min