Dispositivos e acessórios
Sitronkaker med havrebunn
Preparação 25min
Total 5h 15min
30 stykker
Ingredientes
-
sukker410 g
-
smør mykt330 g
-
eggeplomme5
-
hvetemel260 g
-
bakepulver1 ts
-
havregryn pluss ekstra til dryssing60 g
-
salt1 ½ ts
-
sitronsaft, ferskpresset480 g
-
sitroner kun skall2
-
fløte, krem, 30-40% fett60 g
-
egg8
-
vaniljestang kun frø1
-
ingefær, fersk (opcional) (ca. 2 cm), finrevet1 stykke
-
ricotta ost, fersk80 g
-
kvarg50 g
-
sitron (opcional) helst økologisk, skall og frukt delt i tynne skiver, til pynt1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stykke
Sódio
156.6 mg
Proteína
3.8 g
Energia
891.5 kJ /
213.1 kcal
Gordura
12 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
23.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Immunboost
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Nenhuma avaliação
Havregrøt med yoghurt og bær
10min
Havregrøt med sjokolade og pære
20min
Mandel og kokoskjeks
Nenhuma avaliação
Bærsorbet med rødbeter
Nenhuma avaliação
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Nenhuma avaliação
Fersken i hvitvinsirup
Nenhuma avaliação
Kaffeknas med kokosnøtt
Nenhuma avaliação
Fruktgelé
Nenhuma avaliação
Mandel- og daddelbarer
2h 15min
Polske crêpes
Nenhuma avaliação
Sjokolade Frangelico® is
Nenhuma avaliação