Dispositivos e acessórios
Chevre (Matthew Kenney)
Preparação 5min
Total 22h 5min
29 oz
Ingredientes
-
cashews8 ½ oz
-
macadamia nuts8 ½ oz
-
water divided, plus extra to soak13 oz
-
probiotic acidophilus capsules powder only, casings removed2
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lemon juice divided1 ½ oz
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nutritional yeast1 ½ tbsp
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white miso (or shiro miso)½ oz
-
white wine vinegar1 tsp
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salt1 ½ tsp
-
fresh chives chopped, to taste, divided1 bunch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
113.2 mg
Proteína
2.6 g
Energia
449.4 kJ /
107.4 kcal
Gordura
9.8 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
4.1 g
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Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
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Estados Unidos
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