Dispositivos e acessórios
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
Preparação 20min
Total 3h 20min
6 porsiyon
Ingredientes
Kaju panna cotta
-
şeker100 g
-
vanilya çubuğu sadece içindeki tanecikleri, ( bk. öneriler)1
-
kaju fıstığı, çiğ200 g
-
toz agar agar2 ½ tk
-
ayçiçek yağı1 yk
-
su500 g
Frambuaz sosu
-
şeker30 g
-
dondurulmuş frambuaz çözülmüş, suyuyla birlikte200 g
-
limon suyu20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Sódio
11.3 mg
Proteína
7.2 g
Energia
1399 kJ /
333 kcal
Gordura
19.6 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
31.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan Tarifler
20 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Dim Sum 'Shao Mai'
2h
Focaccia
2h 45min
Fındıklı Bolonez Sos (Vejetaryen)
35min
Ballı Armutlu Salata Sosu
Nenhuma avaliação
Çilekli Salata Sosu
5min
Dana Etli Bolonez
45min
Çilekli Yalancı Panna Cotta
3h 20min
Rozbif
5h 30min
Orman Meyve Marmelatı
Nenhuma avaliação
Kırmızı Şarapta Yavaş Pişirilmiş Armut
Nenhuma avaliação
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1h
Tarçınlı Panna Cotta, Elmalı Garnitür İle
6h 30min