Dispositivos e acessórios
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
Preparação 20min
Total 3h 20min
6 porsiyon
Ingredientes
Kaju panna cotta
-
şeker100 g
-
vanilya çubuğu sadece içindeki tanecikleri, ( bk. öneriler)1
-
kaju fıstığı, çiğ200 g
-
toz agar agar2 ½ tk
-
ayçiçek yağı1 yk
-
su500 g
Frambuaz sosu
-
şeker30 g
-
dondurulmuş frambuaz çözülmüş, suyuyla birlikte200 g
-
limon suyu20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Sódio
11.3 mg
Proteína
7.2 g
Energia
1399 kJ /
333 kcal
Gordura
19.6 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
31.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan Tarifler
20 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30min
Kapari, Zeytin ve Domates Soslu Spagetti
25min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Nenhuma avaliação
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10min
Sebzeli Galette
1h 30min
Patates Graten
1h 10min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9h 25min
Tart Hamuru
10min
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10min
Kakuleli Çikolata Soslu Buharda Armut
40min
Tarçınlı Panna Cotta, Elmalı Garnitür İle
6h 30min
Frambuazlı Cheesecake
1h 35min