Dispositivos e acessórios
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
Preparação 20min
Total 3h 20min
6 porsiyon
Ingredientes
Kaju panna cotta
-
şeker100 g
-
vanilya çubuğu sadece içindeki tanecikleri, ( bk. öneriler)1
-
kaju fıstığı, çiğ200 g
-
toz agar agar2 ½ tk
-
ayçiçek yağı1 yk
-
su500 g
Frambuaz sosu
-
şeker30 g
-
dondurulmuş frambuaz çözülmüş, suyuyla birlikte200 g
-
limon suyu20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Sódio
11.3 mg
Proteína
7.2 g
Energia
1399 kJ /
333 kcal
Gordura
19.6 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
31.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan Tarifler
20 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Tarçınlı Panna Cotta, Elmalı Garnitür İle
6h 30min
Tempura Sebzeler
40min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Nenhuma avaliação
Pinyata Çikolata
6h 35min
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8h
Ton Balıklı Sebze Noodle
Nenhuma avaliação
Çilekli Yalancı Panna Cotta
3h 20min
Yoğurtlu Pancar Ezmesi
10min
Çarkıfelek Meyvesi ve Zencefil Gazozlu Mokteyl
10min
Frambuaz Soslu Kinoalı Tatlı
2h
Baharatlı ve Meyveli Şerbetli Panna Cotta
7h
Kavanozda Cheesecake
4h