Dispositivos e acessórios
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
Preparação 15min
Total 40min
12 pieces
Ingredientes
Carrot Muffins
-
almonds110 g
-
sugar80 g
-
carrots cut into pieces (2 cm)200 g
-
spelt flour200 g
-
almond milk190 g
-
vegetable oil100 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
vanilla pod seeds only (see tip)½
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
Icing
-
sugar110 g
-
vegan butter diced35 g
-
vegan cream cheese90 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
218.8 mg
Proteína
5.1 g
Energia
1209.7 kJ /
289.1 kcal
Gordura
16.9 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
32.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2h 15min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24h
Carrot, Apple and Chia Muffin Bites
1h 15min
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35min
Strawberry, Banana and Chia Seed Breakfast Loaf
1h 35min
Sweet Potato Brownies
8h 55min
Quinoa and Carrot Bites
30min
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1h 5min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30min
Apple Pancakes
30min
Cashew Butter
50min