Dispositivos e acessórios
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
Preparação 1h 30min
Total 2h
20 pieces
Ingredientes
Pistachio Paste
-
pistachio nuts, salted, shelled roasted, plus extra crushed for garnishing250 g
Pistachio Pastry Cream
-
granulated sugar100 g
-
cornflour60 g
-
ground turmeric1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
-
soya milk unsweetened500 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
vegan butter diced60 g
-
almond extract¼ tsp
Cannoli Shells
-
vegan butter diced50 g
-
large eggs2
-
sugar50 g
-
gluten-free plain white flour375 g
-
unsweetened cocoa powder2 ½ tsp
-
sweet Marsala wine50 g
-
vegetable oil, for fryingsunflower oil for frying1000 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Sódio
24.9 mg
Proteína
6.3 g
Energia
2785.9 kJ /
665.8 kcal
Gordura
60.4 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
8.1 g
Hidratos de carbono
28.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Demo Recipe Cards
52 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Marmalade Margarita
5min
Jack-O-Lantern Ice-Cream Bowls
Nenhuma avaliação
Dairy-free Chocolate Sauce
5min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10min
Potato Pancakes
45min
Pierogi with Meat
1h
Strawberry Cheesecake Shots
15min
Tzatziki
20min
Classic Polish 'tort'
2h 25min
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min