Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Preparação 15min
Total 1h 40min
2 portions
Ingredientes
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 140 g ea.)2
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
fresh parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
2 sprigs fresh thymefresh dill2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)1785 g
-
lemon juice2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
3092.7 mg
Proteína
80.9 g
Energia
3960 kJ /
946.5 kcal
Gordura
66.5 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
14.4 g
Hidratos de carbono
1.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Raspberry and Basil Sangria
Nenhuma avaliação
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Nenhuma avaliação
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
Nenhuma avaliação
Steamed Egg Cups
20min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Braised Rice Wine Fish
20min
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Chicken and Pork Adobo
40min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min