Dispositivos e acessórios
Baharatlı Karamel Soslu Minik Muzlar
Preparação 10min
Total 1h 50min
4 porsiyon
Ingredientes
Baharatlı karamel sos
-
su1090 g
-
şeker300 g
-
limon suyu1 tk
-
toz tarçın½ tk
-
toz muskat3 tutam
-
kakule tane5
-
yıldız anason1
-
sirke1 yk
Mini muzların pişmesi
-
muz yerli küçük muz (ör. Anamur muzu)12
-
tereyağı2 - 3 yk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Sódio
5.5 mg
Proteína
3.8 g
Energia
2810.5 kJ /
671.8 kcal
Gordura
9.3 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
5.5 g
Hidratos de carbono
154.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM6 MODLARIYLA LEZİZ TATLILAR
9 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Portakal Soslu Armutlar
1h
Çilek ve fındık sütlü shake
10min
Limonlu Kekikli Zeytinyağı
25min
Vegan Burger
1h 10min
Somon ve Rezeneli Risotto
25min
Tereyağlı Krema
10min
Parmesan Peynirli Risotto
30min
Surimi ve Krem Peynirli Sushi
1h 20min
Buharda Çikolatalı Kek
1h 10min
Long Island Ice Tea
20min
Dim Sum 'Shao Mai'
2h
Beyaz Çikolatalı ve Frambuazlı Macaron
1h 10min