Dispositivos e acessórios
Pineapple and Coconut Ice Cream Sundae
Preparação 30min
Total 11h
8 portions
Ingredientes
Coconut Ice Cream
-
tinned coconut milk (2 x 400 g tins)800 g
-
granulated sugar150 g
-
coconut milk powder2 Tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
rum (opcional) to taste1 - 2 Tbsp
Ginger Biscuits
-
granulated sugar20 g
-
vegan butter diced80 g
-
dark brown sugar110 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
plain flour110 g
-
bicarbonate of soda¾ tsp
-
fine sea salt⅛ tsp
-
ground ginger¾ tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
Pineapple Sauce
-
pineapple cut in pieces (2-3 cm)200 g
-
pineapple juice100 g
-
dark brown sugar80 g
Assembly
-
pineapple cut in pieces, for serving100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
233.4 mg
Proteína
3 g
Energia
2101.6 kJ /
502.3 kcal
Gordura
17.7 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
11.9 g
Hidratos de carbono
84.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spiced Lamb Roast
29h 50min
Chai Vanilla Mocktail
45min
Moroccan Mint Tea
25min
Strawberries and Cream
20min
Horror punch
20min
White Chocolate Mousse with Aquafaba
3h 30min
Refreshing Hibiscus Lemonade Slushie
2h 30min
Crushed ice
5min
Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis
4h 30min
Apple, Pineapple and Lime Yoghurt Drink
8h 20min
Rhubarb and Strawberry Juice
45min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3h 10min