Dispositivos e acessórios
Pineapple and Coconut Ice Cream Sundae
Preparação 30min
Total 11h
8 portions
Ingredientes
Coconut Ice Cream
-
tinned coconut milk (2 x 400 g tins)800 g
-
granulated sugar150 g
-
coconut milk powder2 Tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
rum (opcional) to taste1 - 2 Tbsp
Ginger Biscuits
-
granulated sugar20 g
-
vegan butter diced80 g
-
dark brown sugar110 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
plain flour110 g
-
bicarbonate of soda¾ tsp
-
fine sea salt⅛ tsp
-
ground ginger¾ tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
Pineapple Sauce
-
pineapple cut in pieces (2-3 cm)200 g
-
pineapple juice100 g
-
dark brown sugar80 g
Assembly
-
pineapple cut in pieces, for serving100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
233.4 mg
Proteína
3 g
Energia
2101.6 kJ /
502.3 kcal
Gordura
17.7 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
11.9 g
Hidratos de carbono
84.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spiced Apple Pie
2h
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Tiramisu
5h 20min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13h 10min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1h 5min
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8h 30min
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1h 45min
Rainbow Yoghurt and Fruit Layers
20min
Sherry Panettone
5h 15min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3h 10min