Dispositivos e acessórios
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
Preparação 15min
Total 6h 15min
6 portions
Ingredientes
Panna Cotta
-
whipping cream250 g
-
plain yoghurt250 g
-
sugar60 g
-
gelatine leaves4
-
almond liqueur (e.g. Amaretto)30 g
Peach Topping
-
lemon juice to taste15 - 20 g
-
soft brown sugar30 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
200 g tinned peach slices, drainedpeach peeled, stoned, sliced1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4.3 g
Energia
1139 kJ /
272 kcal
Gordura
18.6 g
Hidratos de carbono
21.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Peaches & Nectarines
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6h 20min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Panna Cotta
6h 15min
Rum Babas
3h 45min
Choux Pastry
2h
Piped Raspberry Mousse
1h
Summer Pudding
8h 30min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6h 45min
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4h 30min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8h 30min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30min