Lamb and vegetable purée (first foods)

Lamb and vegetable purée (first foods)

4.3 12 avaliações
Preparação 10min
Total 30min
560 g

Ingredientes

  • zucchini (approx. 80 g), cut into pieces
    1
  • asparagus spears cut into pieces (see Tips)
    3
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • onion
    ¼
  • carrot (approx. 80 g), cut into pieces
    1
  • garlic clove
    1
  • lamb mince
    250 g
  • tomato paste
    20 g
  • potato (approx. 80 g), cut into small pieces
    1
  • water
    150 g
  • Vegetable stock paste salt-free (see Tips)
    ½ tsp

Nutrição por 560 g

Energia 1137.1 kcal / 4757.8 kJ
Proteína 50.6 g
Gordura 79.4 g
Hidratos de carbono 56.4 g
Fibra 10.3 g
Gordura saturada 28.8 g
Sódio 264.8 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...