
Dispositivos e acessórios
Lamb and vegetable purée (first foods)
Preparação 10min
Total 30min
560 g
Ingredientes
-
zucchini (approx. 80 g), cut into pieces1
-
asparagus spears cut into pieces (see Tips)3
-
extra virgin olive oil20 g
-
onion¼
-
carrot (approx. 80 g), cut into pieces1
-
garlic clove1
-
lamb mince250 g
-
tomato paste20 g
-
potato (approx. 80 g), cut into small pieces1
-
water150 g
-
Vegetable stock paste salt-free (see Tips)½ tsp
Nutrição por 560 g
Energia
1137.1 kcal /
4757.8 kJ
Proteína
50.6 g
Gordura
79.4 g
Hidratos de carbono
56.4 g
Fibra
10.3 g
Gordura saturada
28.8 g
Sódio
264.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Baby and toddler
30 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia