Dispositivos e acessórios
Lamb and vegetable purée (first foods)
Preparação 10min
Total 30min
560 g
Ingredientes
-
zucchini (approx. 80 g), cut into pieces1
-
asparagus spears cut into pieces (see Tips)3
-
extra virgin olive oil20 g
-
onion¼
-
carrot (approx. 80 g), cut into pieces1
-
garlic clove1
-
lamb mince250 g
-
tomato paste20 g
-
potato (approx. 80 g), cut into small pieces1
-
water150 g
-
Vegetable stock paste salt-free (see Tips)½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 560 g
Sódio
264.8 mg
Proteína
50.6 g
Energia
4757.8 kJ /
1137.1 kcal
Gordura
79.4 g
Fibra
10.3 g
Gordura saturada
28.8 g
Hidratos de carbono
56.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Baby and toddler
30 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken and vegetable purée (first foods)
25min
Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
35min
Pear, apple and sweet potato purée (first foods)
30min
Potato and broccoli purée (first foods)
30min
Apple purée (first foods)
20min
Spinach, avocado and egg purée (first foods)
20min
Banana and strawberry quinoa porridge (first foods)
2h 20min
Carrot purée (first foods)
30min
Beef and vegetable purée (first foods)
25min
Fish, potato, cauliflower and pea purée (first foods)
25min
Fruit purée (apple)
15min
Fish broccoli purée (around 6 months)
30min