Dispositivos e acessórios
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Preparação 5min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
642.3 mg
Proteína
16 g
Energia
2525 kJ /
609.5 kcal
Gordura
51.3 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
19.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Leve de lente
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Nenhuma avaliação
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Nenhuma avaliação
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Nenhuma avaliação
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Hollandaisesaus
15min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3h
Flan van asperges met zeetong
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Zalm met Groenten
Nenhuma avaliação
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min