Dispositivos e acessórios
Frangipanetaart
Preparação 5min
Total 1h 25min
10 sneetjes
Ingredientes
-
boter voor invetten bakvorm
-
bloem voor bebloemen bakvorm
-
kruimeldeeg1 dosis
-
amandelen150 g
-
suiker2 el
-
boter in stukken + naar believen150 g
-
eieren2
-
suiker130 g
-
bloem50 g
-
½ tl vanille-extracthuisgemaakte vanillesuiker1 tl
-
bakpoeder1 tl
-
abrikozenjam (of smaak naar keuze)250 g
-
amandelen (opcional) in schilfers40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
10.2 g
Energia
2498 kJ /
597 kcal
Gordura
34.1 g
Fibra
3.6 g
Hidratos de carbono
66.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Rijstpudding
1h
Tiramisu
5h 20min
Suikerglazuur
Nenhuma avaliação
Zoet kruimeldeeg
1h 50min
Kruimeldeeg
5min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Driekoningentaart met hazelnoten
Nenhuma avaliação
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1h 15min
Frangipane met peer
1h 30min
Appelcake
1h
Chocoladecake
40min
Chocolademousse
3h 20min