Dispositivos e acessórios
Frangipanetaart
Preparação 5min
Total 1h 25min
10 sneetjes
Ingredientes
-
boter voor invetten bakvorm
-
bloem voor bebloemen bakvorm
-
kruimeldeeg1 dosis
-
amandelen150 g
-
suiker2 el
-
boter in stukken + naar believen150 g
-
eieren2
-
suiker130 g
-
bloem50 g
-
½ tl vanille-extracthuisgemaakte vanillesuiker1 tl
-
bakpoeder1 tl
-
abrikozenjam (of smaak naar keuze)250 g
-
amandelen (opcional) in schilfers40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
10.2 g
Energia
2498 kJ /
597 kcal
Gordura
34.1 g
Fibra
3.6 g
Hidratos de carbono
66.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Custard
15min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Zoet kruimeldeeg
1h 50min
Kruimeldeeg
5min
Driekoningentaart met hazelnoten
Nenhuma avaliação
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Muffins met chocoladechips
1h
Chocolade toffee cake
2h
Appelcake
1h
Chocoladecustard
1h 20min