Dispositivos e acessórios
Kake med stikkelsbærkrem og hylleblomstglasur
Preparação 20min
Total 3h
12 skiver
Ingredientes
Sukkerbrød
-
smør, usaltet til smøring
-
smør, usaltet myknet230 g
-
finkornet sukker230 g
-
hylleblomstsirup30 g
-
selvhevende mel230 g
-
egg, store (63-73 g)4
-
bakepulver½ ts
-
natron½ ts
Glasur og servering
-
melis100 g
-
hylleblomstsirup etter smak1 - 1 ½ ss
-
stikkelsbærkrem hjemmelaget200 g
-
stikkelsbær til pynt
-
melis til dryssing
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 skive
Proteína
5.4 g
Energia
1816 kJ /
434 kcal
Gordura
21.2 g
Hidratos de carbono
55.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vårlige smaker
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Nenhuma avaliação
Vegansk kokosnøttkake
Nenhuma avaliação
Schiacciata (dessertpizza)
Nenhuma avaliação
Scones med frukt
30min
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Nenhuma avaliação
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Nenhuma avaliação
Appelsinkake med krydret sirup
Nenhuma avaliação
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Nenhuma avaliação
Sukkerfritt bananbrød
1h 15min
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Nenhuma avaliação
Søtpotet Donuts
Nenhuma avaliação
Gulrot- og eplekake
1h 30min